Licenční ujednání

1. Základní ustanovení

Tato dohoda je uzavírána mezi společností ZONER software, a. s., IČ: 49437381, sídlem v Brně, Nové sady 583/18, PSČ 602 00, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl B, vložka č. 5824, založené podle práva České republiky (dále jen „Zoner“), jako producentem programu Zoner AntiVirus (dále jen „program“) a Vámi, jako legálním vlastníkem nebo jeho zákonným zástupcem počítače na němž je kopie programu instalována (dále jen „uživatel“). Kladným potvrzením licenční smlouvy souhlasíte se všemi jejími body.

2. Program

Program JE volně šiřitelný software (tzv. freeware). Program lze volně šířit i bez předchozího písemného svolení ZONER software, a.s. Program je uživateli poskytován bezplatně po dobu platnosti individuální bezplatné licence.

Výrobce si vyhrazuje právo na změnu licenčních podmínek, distribuce a typu licencování.

3. Aktivace programu a licenční číslo

Pro plnohodnotnou funkci programu je nutné přihlášení na Zoner účet. Po úspěšném přihlášení do služby Zoner účet přes program obdržíte unikátní licenční číslo (dále jen „licence“), které je spojeno s konkrétní instalací programu. Po přihlášení v programu dojde k jeho aktivaci a programu bude umožněno si zcela automatizovaně stahovat aktualizace a nové popisy virů.

Přihlášení a vytvoření účtu můžete též provést samostatně přes internet, na stránkách account.zoner.com.

4. Platnost licence

Licence opravňuje uživatele k používání programu po dobu určenou platností licence. Časové vymezení platnosti licence vidí uživatel programu pro přihlášení do Zoner účtu.

Výrobce programu uživateli automaticky prodlouží bezplatnou licenci při její expiraci, zároveň si však vyhrazuje právo tuto bezplatnou licenci kdykoliv ukončit.

5. Copyright

Práva k programu i všem jeho částem jsou vlastnictvím ZONER software, a.s., a/nebo jeho dodavatelů. Program je pod ochranou autorského zákona platného v České republice a ve státech s obdobnou ochranou duševního vlastnictví podle platných mezinárodních dohod.

6. Ostatní omezení

Není dovoleno převádět získanou licenci na třetí osobu, půjčovat nebo pronajímat třetí osobě. Není dovoleno program upravovat a nebo provádět jeho zpětnou analýzu nebo zahrnovat do jiných programových produktů a šířit programy takto vzniklé.

7. Multilicenční užití

Program s přiděleným unikátním licenčním číslem je dovoleno používat pouze jednom počítači. V případě potřeby použití na více počítačích je uživatel povinen se na každém samostatném počítači přihlásit k Zoner účtu a ke každé samostatné instalaci získat samostatné licenční číslo.

Maximální počet instalací pro jeden Zoner účet není omezen.

Pro individuální podmínky multilicenčního použití kontaktujte podporu výrobce.

8. Ukončení platnosti smlouvy

Smlouva pozbývá platnosti v případě porušení jakéhokoliv bodu této smlouvy. Při ukončení platnosti MUSÍ být vymazány všechny kopie programu, které se vztahují k licenci udělené touto smlouvou.

9. Omezení záruky

ZONER software, a.s., nepřebírá žádnou záruku za škody způsobené použitím tohoto programu na počítači uživatele, ani za jakékoliv jiné škody nepřímo spojené s užitím tohoto programu.

10. Obchodní a technická podpora

Máte-li jakékoliv dotazy k legálnosti používání tohoto programu, kontaktujte obchodní oddělení ZONER software, a.s. Svoje technické dotazy směřujte na zákaznickou a technickou podporu.


Novinky z vývoje

Vydání produkční verze ZONER AntiVirus 2.0

Dne 25.6.2020 byla vydána produkční verze programu ZONER AntiVirus. Po betaverzi a veřejném testování ho nyní můžete používat ve verzi…

Redesign aplikací pro Android

Aplikace Zoner AntiVirus Free a Zoner Mobile Security dostaly při aktualizaci nový modernější design. Aplikace stále podporuje režim zobrazení pro mobil a…

Android 7 omezuje funkce ZAV

Kvůli změnám v architektuře systému není možné v Androidu 7 využít některé funkce Zoner AntiVirus Free a Zoner Mobile Security. Majitelé…

Zobrazit záznamy

Píšou o nás

Vývoj používání HTTPS podle statistik Googlu

Odhadnout míru použití protokolu HTTPS na internetu je těžký úkol, proto se většinou vychází ze srovnání největších a nejznámějších serverů.

Od července čeká HTTP v Chrome konečná

Uvedení Chrome 68 bude pro svět internetu zlomové: Veškeré webové stránky nevybavené SSL/TLS certifikátem budou v této nové verzi prohlížeče od…

Proč jsou code signing certifikáty nepostradatelné?

Možná nejste přímými uživateli code signing certifikátů, ale přesto jste s nimi určitě (i když třeba nevědomky) pracovali nebo o…

Všechny články

Novinky z blogu

Klasická phishing kampaň s novými nápady

Techniky útočníků jsou stále vynalézavější. Pro zvýšení úspěšnosti jejich kampaní je třeba zvýšit důvěryhodnost phishingového sdělení. Pojďme se podívat na ukázku konkrétní kampaně, která se snaží obelstít uživatele a donutit ho ke spuštění makra a k nakažení počítače.

Vydání produkční verze ZONER AntiVirus 2.0

Dne 25.6.2020 byla vydána produkční verze programu ZONER AntiVirus. Po betaverzi a veřejném testování ho nyní můžete používat ve verzi…

Nové webové stránky

S potěšením oznamujeme, že jsme vypustili nové webové stránky oddělení ZONER AntiVirus. Kromě českého jazyka bude brzy vydána i anglická…

Číst blog